29 Mart 2022

Yolların Sultanı’nın yeni teslimatı Hüseyin Ekiz Taşımacılık’a oldu

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, yeni teslimatını turizmin en gözde kentlerinden biri olan Antalya'ya gerçekleştirdi. Yüksek yolcu kapasitesi, motor gücü, zengin aksesuarları ve üstün güvenlik özellikleriyle göz dolduran Sultan otobüsleri, Hüseyin Ekiz Taşımacılık’ın da tercihi oldu. Filosuna 20 adet Sultan Mega katan firmanın teslimatı, Otokar bayilerinden Mitat Yıldırım Otomotiv tarafından gerçekleştirildi.
 
Türkiye'nin lider otobüs üreticisi Otokar, yurt içi ve yurt dışındaki teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Müşteri beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği Sultan ile pazarın en çok tercih edilen araç markası olan Otokar, yeni teslimatını Antalya'ya gerçekleştirdi. Antalya'da personel ve turizm taşımacılığının önemli isimlerinden Hüseyin Ekiz Taşımacılık filosunu 20 adet Sultan Mega ile güçlendirdi.
 
Otokar bayilerinden Mitat Yıldırım Otomotiv tarafından gerçekleştirilen teslimat töreni Hüseyin Ekiz Taşımacılık’ın sahibi Hüseyin Ekiz, Mitat Yıldırım Otomotiv'in sahibi Osman Yıldırım, Bayi Satış Müdürü Kemal Kaçar ve Otokar Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz'ın katılımı ile gerçekleşti.
 
Mitat Yıldırım Otomotiv'de gerçekleştirilen teslimat töreninde konuşan Hüseyin Ekiz, "Filomuzu turizm ve personel taşımacılığının en çok tercih edilen aracı Sultan Mega ile güçlendirmekten dolayı mutluyuz. Sunduğu konfor, sağlamlık, düşük yakıt tüketimi ve işletme giderleri nedeniyle Otokar Sultan'ı tercih ettik" dedi.
 
SULTAN MEGA
Turizm sektöründe uzun yıllardır uzun yolların sultanı olarak gösterilen Otokar Sultan Mega; modern çizgisi ve dinamik tasarımı ile sektörün ilk tercihi olmayı sürdürüyor. Rahatlık ve konforu bir adım öteye taşımak için tüm detayların yer aldığı 35+1+1 kişilik yolcu kapasiteli Sultan Mega; ortadan kapısıyla hızlı ve kolay iniş biniş sağlıyor. Yüksek motor gücü, zengin aksesuarları, kullanışlı bagaj alanı ile hem sürücüsüne hem de yolcusuna yeni bir deneyim vadeden Sultan Mega, üst düzey güvenlik sistemlerini de üzerinde barındırıyor. AEBS ve ASR sistemlerinin standart olarak sunulduğu Sultan Mega, şerit takip sistemine ek olarak gelişmiş acil fren sistemi, güçlü Euro 6 motoru ve artan tork gücü ile farkını ortaya koyuyor.