12 Mart 2021

Nesgün Turizm filosunu Otokar Sultan Comfort ile güçlendirdi

Müşteri beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği Sultan Comfort ile sektörde konfor çıtasını yükseltip kazancı artıran Otokar, Nesgün Turizm'in de tercihi oldu. Yalova'da personel taşımacılığının yükselen isimleri arasında yer alan şirket, filosunu 10 adet Sultan Comfort ile güçlendirdi.
 
Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, kurumların filoları için öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Müşteri beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği Sultan Comfort ile turizm ve servis taşımacılığının gözdesi olan Otokar, son teslimatını Nesgün Turizm’e gerçekleştirdi. Araçlarında konfor, güvenlik ve ekonomiyi bir arada sunan Otokar, 10 adet Sultan Comfort’u Nesgün Turizm'e teslim etti.
 
Otokar Kocaeli Bayisi Gaziantepli Kardeşler Otomotiv tarafından gerçekleştirilen teslimat töreni, Nesgün Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Eski, Yönetim Kurulu Ortakları Sinan Gündüz, Oktay Tunç, Filo Müdürü Nuhi Tunç, Gaziantepli Kardeşler Bayi Satış Yöneticisi Vedat Kaşıkçı'nın katılımıyla gerçekleşti. Törende Nesgün Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Eski, tasarımı, kalitesi, konforu ve yüksek ikinci el değeriyle sektörün en çok tercih edilen aracını filolarına katmaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getirirken Gaziantepli Kardeşler'e tüm süreç boyunca gösterdiği yaklaşım ve destekleri için teşekkür etti.