07 Eylül 2021

Sultan Comfort’la Hayata Sıkı Sıkıya Bağlı

Sultan Comfort’la Hayata Sıkı Sıkıya Bağlı

Araç kullanmak her zaman son derece dikkat gerektiren bir iştir, küçük dalgınlıklar bile büyük kazalara neden olabilir. Trafikte meydana gelebilecek her türlü kaza karşısında can dostumuz, bizi hayata sıkı sıkı bağlayan ise emniyet kemeridir.

Emniyet kemerinin yaygın kullanımı, trafikte kurallara uyulması ve araçlarda en az konfor ve şıklık kadar güvenlik ve sağlamlığın da önemsenmesi ve tasarımların bu doğrultuda yapılması gerekir. Özellikle turizm otobüsü, okul servisi vb. araçlarda güvenlik ihtiyacı ön planda tutulmalıdır. Bu açıdan Sultan Comfort size beklediğiniz güvenliği fazlasıyla sağlayacak, gözünüz arkada kalmayacaktır. Sultan Comfort'ta standart olarak sunulan Acil Frenleme Sistemi (AEBS) ile ön ve arka disk frenleri sayesinde güvenli frenleme imkanı sağlanırken, sınıfının en geniş ön iz mesafesi ile yol tutuşu ve sürüş performansı arttırılmıştır. Kullanıcısına tek araçla hem çok kazanç hem de üst düzey güvenlik vadeden Sultan Comfort, 3 noktalı ve yüksekliği ayarlanabilir emniyet kemeri opsiyonu sayesinde öğrenci taşımacılığının da yeni gözdesi olmuştur. Sultan Comfort, yeni özellikleriyle artık hem turizm, hem öğrenci, hem de personel taşımacılığına hazırdır. Yolcularına her mesafede rahat bir seyahat imkânı sunmak için yenilenen Sultan Comfort, isteğe bağlı sunulan çift camları ile buğulanma ve ısı kaybını önlerken; dışarıdaki gürültünün içeri girmesini de engelleyerek, eşsiz bir yolcu konforu sunar.

Sultan Comfort'un çevreci motoru her türlü yol koşulunda üstün performans sunarken, kullanıcısının bütçesini de koruyor. Yakıtta cimri, rampada güçlü olan hesaplı Sultan Comfort, özellikleri ile 'konfor ve ekonomi bir arada olur mu' diyenleri şaşırtıyor. Yolcu kapasitesi 29+1 kişiye çıkarılarak ayrıca ideal bir personel taşıma aracı haline de gelen Sultan Comfort'ta koltuk sayısı artsa da diz genişliğinden feragat edilmiyor, personel taşımacılığında da konfor yeniden tanımlanıyor.

Sultan Comfort’la olarak mümkün olan en üst düzey güvenliği sizler için sağlamaya devam ediyoruz.