09 Eylül 2021

Otokar Atlas’la Artık Yollar Çok Daha Güvenli!

Otokar Atlas’la Artık Yollar Çok Daha Güvenli!

Hem sürüş konforunuz hem de güvenliğiniz için birçok özelliği standart olarak sunmasına ek olarak EURO 6 motoru ile daha çevreci ve daha ekonomik bir araç olan ATLAS, sahip olduğu güçlü motoru ile her türlü yol koşulunda en üstün performansı sunan, düşük yakıt tüketimi, düşük bakım giderleri ve uygun yedek parça maliyeti ile ekonominize her daim katkı sağlayan oldukça güçlü ve güvenilir bir araçtı.

8,5 tonluk Otokar Atlas’ın üstün ön iz genişliği, daha yüksek yol tutuşu ve daha güvenli sürüş imkanı sağlıyor. Tam Havalı Fren Sistemi, EBS, Egzoz Freni, LDWS, AEBS, ESC ve ACC özelliklerinin tamamı Otokar Atlas’ta. Ayrıca yeni Otokar Atlas’ta hırsızlığa karşı motor ve elektrik sistemini kilitleyen Immobilizer’lı uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi mevcut.

Düşük yakıt tüketimi, düşük bakım giderleri ve uygun yedek parça maliyeti ile ekonominize her daim katkı sağlayan Otokar Atlas, yeni özelliği ile yine çok iddialı. Yeni eklenen EP (ekonomi-performans) tuşu ile her türlü yol koşuluna uygun sürüş modunu seçebilir, kamyonunuzun performans ve yakıt tasarrufunu yönetebilirsiniz.

Otokar Atlas’ın direksiyondan kumandalı 3.2 inç dijital göstergesi ile araçla ilgili ayar, seyir ve uyarı bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dijital gösterge panelinden ayrıca sürüş güvenliği sağlayan ACC (Adaptif Seyir Kontrol) sistemi ile ilgili anlık yol durumu bilgilerini de takip edebilirsinizBuetooth özelliği ile elinizi direksiyondan ayırmadan görüşmelerinizi güvenle yapabilirsiniz. Teknolojinin ön planda olduğu Otokar Atlas’ta sürücü ön paneli, şık ve modern tasarımı, uyumlu renkleriyle dikkat çekerken, erişimi kolay ergonomik kontrol düğmeleri konforunuzu arttırır.

Isıtmalı dış aynaları elektrik kumandası sayesinde koltuğunuzdan otomatik olarak ayarlayabilirsiniz. Otokar Atlas’ın aydınlatma sistemi de tamamen yenilendi. Karanlıkta otomatik yanan far sistemi ve sinyalle devreye giren yardımcı aydınlatmasıyla her koşulda güvenle seyahat edebilirsiniz.

Otokar Atlas’ın paslanmaya dayanıklı, yüzeyi perçinsiz ve sağlam çelik şasisi her türlü üst yapı seçeneğine uygun. Çöp kamyonundan nakliye aracına, hidrolik platformdan itfaiye aracına, damperli kamyondan vidanjöre ve daha birçok farklı işe uyarlanabilen yeni Otokar Atlas, hizmetinizde.