28 Ağustos 2020

OTOKARLILARA DİJİTAL DESTEK: OTOKAR APP

Otokar’ın ticari araç sahiplerine özel uygulaması Otokar APP ile aracınızın güncel bilgilerini ve bakım dönemlerini anlık olarak takip edebilirsiniz. Ayrıca en yakın bayi ve servisi anında öğrenebilir, aracınızın ömrünü uzatmanızı sağlayacak eğitimler alabilirsiniz.
 
Müşteri memnuniyetinde mükemmelliği ilke edinen Otokar’ın ticari araç sahiplerine özel mobil uygulaması Otokar APP ile ondan fazla işlemi tek tuşla gerçekleştirilebilmek mümkün. Kullanıcılar Otokar APP sayesinde araç garanti başlangıç bitiş tarihlerini, periyodik bakımlarını, yer ve zamanlamaları takip edip bulundukları bölgeye en yakın bayi ve servisleri görüntüleyebiliyor ya da yol tarifi alabiliyorlar. Kullandıkları araca özel simgelerin ne işe yaradığını detaylıca öğrenebiliyorlar. Dahası, aracın ömrünü ve verimliliğini uzatan düzenli bakım paketleri içeriklerini uygulamadan görüntüleyebiliyorlar. Ticari araç sahipleri, Otokar uygulaması üzerinden araçlarına özel olarak hazırlanan video içeriklere "Eğitim" bölümünden ulaşabiliyorlar. Araç tanıtımlarının yer aldığı video içeriklerinin yanı sıra araç sahipleri teknik konular için de uygulamayı kullanabiliyorlar. Hesaplı ipuçlarının bulunduğu uygulamayla Otokar kullanıcıları, araçlarını daha ekonomik kullanıp olası arızaları minimuma indirebiliyorlar. Otokar ve ürünleri hakkında güncel bilgilerin, kampanyaların görüntülenebildiği uygulama üzerinde acil durumlar için tek tuşla ulaşılabilen “Acil Numaralar” bölümü de yer alıyor. Uygulama, Otokar Destek Hattı ve Otokar WhatsApp Hattı’na erişim imkanı da sunuyor.
 
Eğitimler
Kullanıcı kaynaklı hataların önüne geçmeyi hedefleyen Otokar’ın mobil uygulaması bu sorunların önüne geçebilmeyi hedefliyor. Uygulama üzerindeki Eğitimler bölümü, kullanıcıları doğru ve güncel bilgilerin aktarılmasını sağlıyor.
 
Navigasyon özelliği
Navigasyon özelliği, en yakın bayi ve servisleri harita üzerinde gösteriyor. Bu sayede Otokar müşterileri gerekli durumlarda yetkili servis ve bayilere kolayca ulaşabiliyorlar.
 
Sağladığı faydalar
Otokar APP’in sunduğu anlık ve doğru bilgiler sayesinde ürünün kullanım ömrünün uzaması sağlanıyor, yakıt ekonomisi yapılarak işletme giderlerinin azaltılmasına katkıda bulunuluyor, dolayısıyla müşteri memnuniyeti daha da artırılıyor.
 
Otokar APP ile neler yapabilirsiniz?

  • En yakın bayi ve servisi bulabilir, yol tarifi alabilirsiniz.
  • Aracınızın garanti durumunu görüntüleyebilirsiniz.
  • En yakın yakıt istasyonunu bulabilirsiniz.
  • Otokar ürünlerinin detaylarına ulaşabilirsiniz.
  • En son park ettiğiniz yeri bulabilirsiniz.
  • Aracınızla ilgili bilgi ve ipuçlarını görüntüleyebilirsiniz.
  • Otokar CRM Merkezi’ne bağlanabilirsiniz.
  • Eğitimleri takip edebilirsiniz.
  • Otokar WhatsApp Hattı’na ulaşabilirsiniz.
  • Göstergelerdeki simgelerin anlamına bakabilirsiniz.
  • Aracınızın bakım paketlerini görüntüleyebilirsiniz.
  • Acil numaralara ulaşabilirsiniz.
  • Otokar’dan son gelişmeleri öğrenebilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.
 
Hemen yükleyin
Otokar'ın ticari araç sahipleri için geliştirdiği uygulama, IOS ve Android işletim sistemlerine göre tasarlandı. Otokar APP’i Google Play ya da App Store üzerinden indirebilirsiniz.
 
https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.otokar.customerappOtokar&hl=tr
https://apps.apple.com/tr/app/otokar/id1316927384?l=tr